Rólunk

A ScoliArt Gyógytorna azzal a célzattal jött létre, hogy a mozgásszervi panaszokkal hozzánk forduló páciensek számára magas színvonalú ellátást biztosítsunk. Hisszük, hogy a fájdalom, funkciózavar javítható, ill. teljesen megszűntethető célzott, egyénre szabott kezeléssel. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk a sérülést, műtétet követő minél gyorsabb felépülésben, a mozgás szervrendszert érintő elváltozások esetén a jó funkció mielőbbi visszaállításában. Gerincproblémák, ízületi elváltozások, sérülések, műtéteket követő rehabilitáció során bizalommal fordulhat magasan képzett, tapasztalt gyógytornászainkhoz.

Rendelőnkben minden esetben az egyéni adottságok figyelembe vételével, személyre szabott terápiát javaslunk pácienseink számára. Kezeléseinkben a hagyományos gyógytorna és a speciális terápiás módszereket integráltan alkalmazzuk, több terápiás módszer közül választjuk ki az Önnek legmegfelelőbbet.

A ScoliArt Gyógytorna rendelőben felnőttek és gyermekek számára egyaránt kínálunk terápiás lehetőségeket.

Gyógytornászaink több éves tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen hazai és nemzetközi kurzusokon bővítik tudásukat, hogy a legkorszerűbb módszerek alkalmazásával segítsenek a hozzánk fordulóknak.